Maak kennis met de Laurentiusgroep!

Voor jongens en meiden vanaf 7 jaar is Laurentiusgroep de scoutingvereniging in De Bilt / Bilthoven! Kom je een keer meedoen?

Stap 1

We geven je alvast wat informatie op deze website, kijk bijvoorbeeld eens bij de veelgestelde vragen en bij de verschillende speltakken hiernaast (klik op de logo's). Wil je een keer meedoen? Laat het ons weten!

Stap 2

We nodigen je uit om op een zaterdag mee te draaien. Hiervoor hoef je niks voor te bereiden, je komt gewoon in kleren die vies mogen worden en doet mee met je leeftijdsgenoten.

Stap 3

Na drie keer kijken hopen we dat je lid wilt worden. Je blijft natuurlijk gewoon meedraaien en op een gegeven moment ga je ook de scoutingblouse en de oranje-groene groepsdas dragen.

Het lijkt mij leuk om te komen kijken!

Het invullen is vrijblijvend, dit is dus geen inschrijfformulier.

Naam:  
Geboortedatum:
Contact:
Bericht aan de leiding:
De datum is 14-07-2024. Neem de dag en de maand over
(eerste vier cijfers zonder streepje):

16-18 jaar?

Bij de explorers (rowans of sherpa's) maak je je eigen avontuur! Om bij deze leeftijdsgroep te komen kijken kan je contact opnemen via ons algemene mailadres.

Stam of leiding?

Niet alleen jeugdleden zijn welkom bij de Laurentiusgroep, maar ook als je op zoek bent naar een actieve stam of een gezellige speltak om op zaterdag leiding aan te geven ben je bij ons op de juiste plek!
Neem contact op via ons algemene mailadres.