Meisjeswelpen (7-10 jaar)

Welkom op de pagina van de meisjeswelpen. In 2010 zijn we gestart met de meisjes-speltakken binnen de Laurentiusgroep. Inmiddels hebben we bij de meisjeswelpen een flinke horde gezellige en stoere meiden! We hebben elke zaterdag opkomst van 14:00 tot 16.30 uur in de jungle bij ons gebouw. Doe je ook met ons mee?

Wat doen wij?

De meisjeswelpen beleven allerlei avonturen. Samen met Shanti, Mowgli en de andere jungle-dieren ontdekken we wat we allemaal kunnen. En al spelend leren we steeds beter te overleven.

"In de jungle van India groeit Mowgli op bij de wolven. Hij is nooit bang en begrijpt de talen van alle dieren. Shanti komt uit Haveli, het mensendorp aan de rand van de jungle. Na hun eerste ontmoeting is Shanti vaak in de jungle. Ze leert van Mowgli en Baloe één voor één de wetten van de jungle, bijvoorbeeld hoe je in een boom klimt en hoe je dieren kan roepen."

We doen elke week iets anders. Bijvoorbeeld stokbroodjes bakken op een echt vuur. Maar ook spellen, knopen, routes ontdekken, toneel spelen, knutselen en nog veel meer. Elke zaterdag regelen we weer een andere leuke opkomst voor jullie. Daarnaast hebben we weekend-kampjes en als hoogtepunt natuurlijk het zomerkamp. Dit doen we allemaal samen met de jungledieren (onze leiding). Zo zijn er o.a. Ikki (stekelvarken), Bagheera (zwarte panter), Marala (flamingo), Raksha (moederwolf) en Oe (schildpad). Hieronder kun je zien hoe onze jungle eruit ziet.

Waar en wanneer?

We hebben elke zaterdag van 14:00 tot 16:30 opkomst en je bent altijd welkom om te komen kijken! Als je het formuliertje hier invult dan neemt de leiding contact met je op en je mag natuurlijk ook gewoon op zaterdag rond 13:15 uur langskomen. De opkomsten zijn bij het Roostercomplex. Dat is bijna aan de Soestdijkseweg-Zuid, tegenover huisnummer 127/129 (route).