Padvindsters (11-15 jaar)

Hou jij van lekker buiten zijn in het bos? Lijkt het je leuk om je eigen eten te koken, misschien zelfs op een kampvuurtje? En dat samen met nog meer gezellige meiden van ongeveer 11 tot 15 jaar oud? Dan ben je een echte padvindster.

Wat doen we

Elke zaterdag verzamelen we op ons clubhuis in het bos. Vaak gaan we naar buiten, voor een spannend spel of het lopen van een route. We oefenen met allerlei echte scoutingtechnieken, zoals vuur maken en bouwwerken pionieren. Ook hebben we creatieve opkomsten, bijvoorbeeld knutselen of toneel. In ieder geval is het elke week erg gezellig!

Gedurende het jaar gaan we een aantal keer een weekend op kamp. Meestal gaan we dan met onze eigen groep kamperen op een terrein in de buurt. Maar af en toe hebben we ook een gezamenlijk kamp met andere scouts uit de regio.

Het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp. Daar doen we alles wat we het afgelopen jaar hebben geleerd. Zelf een tafel bouwen, een dropping midden in de nacht en slapen in een zelfgemaakte tent? Geen probleem!

Waar en wanneer?

De padvindsters hebben elke zaterdag opkomst van 14:00 tot 17:00 op het Roostercomplex. Lijkt het je leuk om een keer bij de padvindsters te komen kijken? In de planning hiernaast zie je wat we de komende tijd gaan doen. Als je het formuliertje hier invult dan neemt de leiding contact met je op. Je mag natuurlijk ook op zaterdag rond 13:15 langskomen.