Verhuur gebouwen en tenten

Het Hopman van Krimpenhuis en het Roostercomplex liggen in het bos van het Utrechts Landschap: de ideale omgeving voor scouting! Beide gebouwen worden in de zomermaanden verhuurd en daarnaast verhuren wij onze legertenten (5x10m).

In het kort

RoostergebouwHopman van KrimpenhuisLegertent(en)
 • Aantal personen
 • 203520
 • Aantal ruimtes
 • 1 (op te delen)2 + 1 kleinere1
 • WCs / douches
 • 3 / 3 (1 ruimte)2 / 1
 • Verhuurperiode
 • zomermaandenzomermaandenin overleg
 • Rolstoelvriendelijk
 • ja, maar bosomgevingnee
 • Huurprijs
 • ca. €550 / wkca. €700 / wkca. €250 / wk
 • Accomodatiegids
 • linklink
 • Overig
 • Beide gebouwen hebben een eenvoudige keuken (excl. gerei), een open haard, een ruim terrein, onder voorwaarden kampvuurplaats en gebruik pionierhout, parkeermogelijkheid dichtbij (bij gebouw alleen laden/lossen), geen internet of telefoon, geen verhuur voor feesten of partijen i.v.m. ligging in natuurgebied van Utrechts Landschap.huurprijs incl. opbouw/afbraak en vervoer (15 km), geen grondzeilen bijgeleverd

  Roostergebouw

  Het gebouw ligt niet ver van het Hopman van Krimpenhuis in het Houdringebos en biedt plaats voor groepen tot 20 personen. De naam gaat terug naar de voormalige meisjesgroep ROOSTER die tot 2004 in dit gebouw heeft gedraaid. Nu hebben de meisjesspeltakken van onze groep hier hun opkomsten. Het gebouw ligt in het bos, niet ver van de Soestdijkseweg, op een perfecte scouting-plek.

  Het gebouw

  Het gebouw bestaat uit een centrale ruimte met open haard. Aan de hoofdruimte liggen de keuken en twee door roldeuren gescheiden (slaap)ruimtes. In/boven de hoofdruimte is een ruime vide en een klein balkon. In totaal is er slaapplaats voor max. 20 personen. De keuken biedt de standaard faciliteiten: een 4-pits fornuis, wasbak met warm water en een koelkast. Kookmateriaal en bestek moet zelf meegenomen worden. Er zijn drie WCs aanwezig in het gebouw, waarvan 1 in de doucheruimte. De laatste is ook uitgerust voor minder validen. Er zijn 3 douches in 1 ruimte.

  Het gebouw ligt op grond van het Utrechts Landschap en daardoor midden in het bos. Op een paar stappen afstand is ook een weiland dat goed voor veldspelen gebruikt kan worden. Parkeerplaatsen zijn op circa 100m afstand. Let op: het gebouw is dus niet per auto bereikbaar.

  Het gebouw wordt 'veegschoon' opgeleverd en heeft een duidelijke scoutingfunctie.

  Wanneer wordt het verhuurd?

  Het gebouw wordt alleen tijdens de zomerperiode en soms tijdens lange weekenden zoals Hemelvaart verhuurd. In de regel wordt het gebouw alleen per week verhuurd met zaterdag als wisseldag. In verband met onze ligging op grond van het Utrechts Landschap is alleen verhuur aan scoutinggroepen mogelijk.

  De huurprijs bedraagt circa €550 per week (definitieve prijs op aanvraag).

  Hopman van Krimpenhuis

  Het Hopman van Krimpenhuis ligt in het Houdringebos, aan de rand van een weiland. Afgezien van wat wandelaars (eventueel met honden) is het een rustige locatie. Winkelcentra (De Bilt en Bilthoven) liggen op 5 minuten afstand; het centrum van Utrecht is 20 minuten fietsen. De andere kant op is er tot Zeist alleen bos.

  Het gebouw

  Het gebouw bestaat uit een centrale ruimte met open haard; aansluitend ligt een ruimte die slaapplaats biedt voor ca. 25 jeugdleden. Voor de leiding is er een kleine ruimte, waar met ca. 5 personen geslapen kan worden. De keuken is ingericht met enkele grote ringbranders (geen 'normaal' fornuis) en een ruim aanrecht met twee wasbakken. Daarnaast is er een koelkast en de nodige opbergruimte. Kookmateriaal en bestek moet zelf meegenomen worden. Qua sanitair zijn er twee toiletten en een douche. In de gang zijn nog 4 wasbakken (alleen koud water) met spiegels.

  Direct naast het gebouw is een natuurweide die goed voor veldspelen gebruikt kan worden. Verder is er een vuurplaats op het terrein voor een klein kampvuur. Bij het gebouw is parkeerplaats voor een boodschappenauto (geen bussen of vrachtwagens groter dan formaat VW Transporter). Voor overige auto's zijn er openbare parkeerplaatsen op 500m afstand.

  Het gebouw wordt 'veegschoon' opgeleverd en heeft een duidelijke scoutingfunctie.

  Wanneer wordt het verhuurd?

  Het Hopman van Krimpenhuis wordt alleen tijdens de zomerperiode (per week met zaterdag als wisseldag) en soms met Hemelvaart verhuurd. In verband met onze ligging op grond van het Utrechts Landschap is alleen verhuur aan scoutinggroepen mogelijk. Hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt.

  De huurprijs bedraagt circa €650 per week (definitieve prijs op aanvraag).